Preprosto sproščanje duha in telesa

Sem ti že zaupala, ko si vzameš čas zase za sproščanje uma in telesa, skrbiš, da si v harmoniji. S tem pa ohranjaš zdravje. Harmonija te polni z pozitivno življenjsko energijo, ki ti prinaša moč, entuziazem in občutenje sreče. Razbremenitev telesa in sproščanje je proces, učenje in raziskovanje samega sebe, zato bi ti želela predstaviti načine, kako to dosežeš.

Masaža

Je ena najučinkovitejših in najprijetnejših pozornosti do telesa. Liimfna masaža jača imunski sistem. Spodbujeno delovanje limfe ti sproži odvajanje toksinov in te varuje pred zakisanostjo telesa. Z ajurvedsko masažo se osvobodiš stresa in izboljšaš prebavo in presnovo. S terapevtsko masažo hrbta poskrbiš za razteg vratencev in razbremeniš križni in ramenski predel. Izogneš se možnim poškodbam hrbtenice, ki so danes pogoste zaradi dela za računalnikom. Afriška masaža z bambusovimi stebli je doživetje zase. Dotik lesa je prijeten in nežen in zaobjame več refleksnih točk hkrati. Napolni s pozitivno energijo, prečisti pa negativno. Za nosečke in dojenčke pa je masaža itak zakon:) in velika podpora v obdobju priprave na porod in podpore pri materinstvu. Telesu prija dotik, zato ti bo telo zelo hvaležno.

sproščanje duha in telesa

sproščanje duha in telesa

Joga

Jogo je tako lahkotna vadba, da v njej lahko uživa vsak neglede na starost. Joga je razgibavanje telesa ob hkratnem izvajanju dihalnih vaj. Kar mogoče še ne veš, spodbuja in krepi tudi črevesje. S tem spodbuja k uravnoteženi prebavi in presnovi. Joga pripomore k tudi pravilnem delovanju čaker, ti pa si v stanju čuječnosti in ohranjaš pozitivne misli s kateri kreiraš. Uživaj v jogi na plaži ob morju ali reki. Objem valov, sonca in peska ti poživi telo.

Gong in tibetanske sklede

Zvok je energija, močna vibracija, ki sproščujoče vpliva na stanje energije tvojega telesa. Ko se energiji sinhronizirata telo in um doživita preobrazbo. Zvok s svojo frekvenco vibrira na različnih ravneh, Močno vpliva na čustvovanje in telesno počutje. Zato ni vseeno kakšnemu zvoku ali glasbi si izpostavljen. Napolni vsako celico telesa. Zvok gonga ali tibetanskih skled te sprošča, pomlaja ter te napolni z energijo visokih vibracij.

antistresna terapija

antistresna terapija

Meditacija

transcenditalno meditacijo vstopišo v globoko stanje sprostitve in povečane intuicije. Stanje meditacije pomeni sproščanje uma in povezovanje s seboj in višjim tokom zavesti. Zato je ta umik vase, pot v stanje spremenjene zavesti. Izjemno pomaga pri soočanju z vsakodnevnimi izzivi in te ohranja v ravnovesju s tem pa podpira tvoj osebni razvoj. Zato jo koristim redno tudi sama. In zaupam ti lahko še eno skrivnost. Meditacija zmanšuje občutek lakote.

Barva podpore

Osebna barva podpira in dviguje vibracijo. Kako prepoznaš katera je ta barva, ki ti prinaša samozavest, te podpira pri kreiranju življenja, ki si ga želiš? To je barva, ki  temelji na izražanju barve tvoje avre, ki je odraz tebe. To je barva, ki te energijsko polni. Ko si oblečen v njo, občutiš to. Poletje je čas, ko lahko z obdajanjem v barvno brisačo ali koplano barvno ruto slediš intuiciji in odkrivaš svojo osebno barvo.

Prehrana in počitek

Za regeneracijo telesa je najpomembnejša sveža prehrana z veliko zelenjave in sadja ter pravi počitek. Z sproščanjem bars točk, pa si zagotoviš še večjo podporo. Saj te točke izražajo tvoja zasidrana prepričanja in z bars terapijo se ta hitro transformirajo. Kako je lahko še boljše? Življenje prihaja lahkotno, radostno in veličastno. Zabavaj se in si pokloni poletno spanje na terasi ali plaži pod zveznatim nebom:)

antistresna terapija

antistresna terapija

Aromaterapija in nega kože

V difuzor kapni tvoj izbrani vonj eteričnega olja, 3 do 4 kapljice. Eteričnio olje si lahko naneseš tudi na pulzne točke na zapestju in sencah. To je čudovita in enostavna antistresna terapija. V poletnih dneh priporočam osvežilno meto, jasmin, smilj ali rožmarin. Kakavovo maslo za telo z vrtnico pa bo razvajalo tvojo kožo, Ima tudi afrodizijski učinek, magično moč prebujanja hormonov ljubezni.
Aleksandra Klemenc

Razvajaj sebe in se obdari ali obdari prijateljico/ prijatelja.

V kolikor pa želiš svoja znanja še dodatno poglobiti, vabljen/a na ajurvedski nutricionistični tečaj ali tečaj djotiša.

Kaj menijo naše stranke