Ajurveda djotiš tečaj – veda o uravnoteženi prehrani online

Naredite korak k osnovam uravnoteženega prehranjevanja in postanite strokovnjak/svetovalec iz nutricionizma.

Nutricionizem temelji na zakonitostih narave, ki so jih zapisali vedski modreci. Celostno zasnovan Life veda študij vas pripelje do znanj, ki vam omogočajo skladno prehranjevanje, harmonične navade in vitalno življenje.ajurveda djotiš tečaj

Spoznali boste kateremu tipu metabolizma je podvrženo vaše telo. Katera prehrana podpira vaš tip metabolizma. V kolikor ste utrujeni je to znak, da vaš metabolizem ni sposoben presnoviti določene hrane. Spoznali boste točno katero hrano vaše telo ne more presnoviti in zakaj.

Naučili se boste tudi kako prepoznati tip matabolizma pri drugi osebi. Izvedeli zakaj se ljudje konstitucijsko razlikujemo in kako je to povezano z metabolizmom? 

Spoznali boste pravilno kombiniranje živil in kako izboljšati prehranske navade.

Prijave v šolo nutricionizma, katere prvi modul se začne 21.oktober 2022 v sklopu inštituta LIFE VEDA inštituta, že potekajo. Število mest je omejeno. 

Predpogoj: znanje 1. modula djotiša

Šola djotiš nutricionizma vam prinese tudi informacije kako raztrupljati telo in vzpostaviti močen imunski sistem. Kako prepoznati, da se v telesu kopičijo strupi in stres? Kako prepoznati nakazane bolezni in preventive za njih?

Naučili se boste določiti dan za post iz vaše rojstne karte.

 

Šola nutricionizma online AKADEMIJA LIFE VEDA
1.modul (6 interaktivnih predavanj + 3 individul. vaje)
2.modul (6 interaktivnih predavanj + 3 individal. vaje)

Cena modula: 396 €
(možnost plačila na 3 obroke cena: 471 €)
Izkoristite 75 € popusta ob plačilu v enkratnem znesku.

Zgornji pogoji veljajo v primeru prijave minimalno 5 oseb. Tečaj se izvaja tudi v manjši individualni skupini 2-4 oseb proti doplačilu 97 € na osebo.

Prijavi se

 Po študiju prejmete diplomo INŠTITUTA LIFE VEDA da ste svetovalec djotiš nutricionizma.
Tekom intenzivno poglobljenega študija se priporoča prakticiranje pranajame in  meditacije.

Flower Of Life, Flower, GraphicAleksandra Klemenc

vedska astrologinja in nutricionistka LIFE VEDA INŠTITUTA

LIFE VEDA INŠTITUT vodi Aleksandra Klemenc, ustanoviteljica, astrologinja, ki ima za sabo več kot 10 let resne prakse. Izobraževala se je tudi pri indijskem astrologu dr. Pai Arjuni, dr. ajurvede B.A.M.S. Saurabh-u, Guruji Ma za sadhano – usklajenost z naravnimi ritmi ter zdravljenja maternice (v Ameriki) in več let delovala znotraj nutricionistične organizacije Shankara, kjer si je pridobila praktična znanja ter trenutno sodeluje z AVP nutricionistično organizacijo