Sade Sati

Vsake 29 let vstopimo v obdobje Sade Satija. To je obdobje velikih sprememb, ko se Saturn na nebu nahaja v bližini lune. To je obdobje, ki traja 7,5 let.

Namen Sate Satija je, da se pod pritiskom problemov obrnete vase, v duhovnost. Saturn poskrbi, da se v tem obdobju srečujete lahko z vrsto težkih preizkušenj. Na pot vam postavlja prepreke kot so: izguba službe, partnerja, konflikti v družini, emocionalna stiska, materialne težave….

Kakšne preizkušnje boste doživljali, kako se boste odzvali, je čisto individualne narave in razvidno iz vaše astrološke rojstne  karte.

V tem obdobju poravnavate karmo in to je pravzaprav dobro. Sade Sati ni kaznovanje, je vaše prebujanje, preobrazba in odpadanje iluzij v katere ste verjeli. “Zrahljani” od težav se posvetite negovanju duhovnih principov v sebi, delu za druge in sledite duhovnemu napredku.

Kaj lahko napravite v tem obdobju? Pomembno je da sprejemate težave in duhovno delate na sebi: negovanje pozitivnih misli, darovanja, dobra dela, joga, meditacija, zdrava prehrana, posti,… 

V Sade Sati obdobju vam je v podporo tudi djotiš svetovanje in študij djotiša, saj lažje prehajate skozi obdobje ko razumete vašo karmo.

 

Poizvejte ali se nahajate v Sade Satiju, oz. kdaj boste vstopili v to obdobje:

Pošljite vaše rojstne podatke – datum, ura in kraj in poslali vam bomo brezplačen odgovor ali se trenutno nahajate v Sade Sati obdobju.

Poizvej

On-line svetovanje na katerih področjih vam bo Saturn postavljaj prepreke za rast:

svetovanje   60 min      Cena: 150 eur
svetovanje   90 min      Cena: 190 eur 

Kupi

 

Svetovanje izvaja astrologinja Aleksandra Klemenc
– ustanoviteljica Inštituta Life Veda, šole djotiša in nutricionizma,
– izpopolnjevala se je v tujini  pri dr. Pai Arjuni, guruju djotiša in pri B.A.M.S. Saurabh-u ter Gurujinji Ma, učiteljema ajurvede
– delovala znotraj svetovne ajurvedske organizacije Shankara, sedaj deluje v AVP
– izvaja svetovanja tudi osebam na vidnih položajih
– svetuje mednarodno