V salonu Lineja programi za odrasle in otroke:
  • MASAŽE za sprostitev in okrevanje

Masaže izvajamo izključno z Demeter ekološkimi veganskimi olji Martine Gebhardt, ekološkimi veganskimi olji Amis Anis, bio olji Organika in ekološkimi ajurvedskimi Mahariši olji  

  • BARS TERAPIJE terapija z hitrim in učinkovitim transformativnim delovanjem
  • DELAVNICE DRUŽINSKE POSTAVITVE 
  • NUTRICIONISTIČNA SVETOVANJA iz prehrane
  • DJOTIŠ SVETOVANJA določena informacija vam lahko popolnoma spremeni tok življenja 
  • IZOBRAŽEVANJA iz djotiša (vpogled v družinsko karmično matrico) in nutricionizma (osebni metabolizem)  
  • TRGOVINA z ajurvedskimi prehranskimi dodatki

Ajurvedski prehranski dodatki so ekološko veganski.   

 

SALON LINEJA je urejen po vedskem principu Vastuja. Skladnost barv vam nudi ugodje in sproščenost.

 Buddha, Zen, Wellness, Buddhism, Rest

 

Zadnja leta gostimo tudi druge terapevte, ki s svojim znanjem čudovito dopolnjujejo programe.

Vabljeni! 

 

terapevti

Aleksandra Klemenc

Vedska astrologinja in nutricionistka LIFE VEDA INŠTITUTA, bars terapevtinja in specialistinja v ajurvedskih masažah, ustanoviteljica LINEJE, ima za sabo več kot 12 let resne prakse.

Izobraževala se je tudi pri indijskem astrologu dr. Pai Arjuni, dr. ajurvede B.A.M.S. Saurabh-u, Guruji Ma za sadhano – usklajenost z naravnimi ritmi ter zdravljenja maternice (v Ameriki) in več let delovala znotraj nutricionistične organizacije Shankara, kjer si je pridobila praktična znanja ter trenutno sodeluje z AVP nutricionistično organizacijo.

 

Petr Zupan

Petr se je z različnimi tehnikami masiranja seznanil pred več kot desetimi leti. Bolj resno pa je začel z delom pred 5 leti, ko se je odločil, da lahko več ponudi ljudem, če se poda na poklicno pot maserja. Opravil je vsa potrebna izobraževanja in izpite, ter tako pridobil poklicno kvalifikacijo maser.

Njegova pot pa se je s tem šele začela, saj je po obisku Indije začutil v sebi klic, da se nauči tudi ajurvedske masaže. Svoja znanja je pridobival v Indiji in Braziliji. V Indiji v ajurvedskem centru Vaidyagrama in v Braziliji v ajurvedskem centru Christian Doarta v Chapada DiamantinaPri ajurvedskih masažah mu je najbolj všeč njihov izjemno sproščujoč učinek, ki zaradi ritmičnih gibov prodre v globino.

 

Z veseljem pa svetuje tudi glede sprememb v življenju, ki vas popeljejo na pot bolj zdravega življenja in s tem tudi počutja. Petra pa celo življenje spremlja tudi ljubezen do glasbe. Igra afriški boben, tibetantske sklede in gong ter poje. Občasno pa v svojem domačem studiu sestavi in posname kakšno svojo skladbo.