Bars regresija®

Bars regresija poteka preko niza 32-ih točk na glavi.

Interaktivna Bars regresija ® deluje, ko ne najdemo več odgovoror za dano situacijo. Emocionalna občutenja, ki smo jih prenesli iz prejšnjih življenj v to, so dostikrat vzrok za blokade v odnosih na različnih področjih. Bars regresija ® deluje ne glede v katerem času se je vzorec dogodil. Preko dotika 32 točk in aktivnega kanaliziranja vstopite v preteklo življenje in aktivno odstranjuje omejitve, strah, skrbi, stres, strahove, žalost, bolečine, nespečnost…

Bars regresija ® močno deluje na vsako od čustvenih stanj, pozitivni učinki pa se prično kazati tako na psihičnem kot fizičnem počutju v sedanjosti.

Tokom tretmaja se sprostijo energetske blokade v meridianih, kar sprosti pretok energije po vsem telesu. Vi pa občutite to kot toploto. To je znak, da regresija deluje.  

Bars regresija ®

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Po Bars regresiji ® občutite povečano občutenje notranjega miru, sproščenosti in varnosti. Prav tako povečan občutek povezanosti, pripadnosti in ljubezni.

Osrediščenost vam omogoča graditi večjo povezanost s seboj, s svojo dušo.

Kar bi želela poudariti, so nenadni učinki Bars regresije ®, ki je izjemna. Uspe vam doseči premik, saj aktvacija 32 bars točk aktivira pretok energije. V regresiji ste resnično pripravljeni se soočiti s situacijo, se osvoboditi omejujočih občutkov in doseči spravo. Učinki se pokažejo v takojšnjem počutju in medsebojnih odnosih. Odvisno pa je od vas kako težka je situacija in kako daleč ste pripravljeni iti, spustiti in rešiti situacijo.

Že dolgo je znano, da so Barsi in regresija učinkoviti ter koristni. Skupaj pa delujeta lahkotno, globoko in preobražujoče. Strahovi, fobije, negativni vzorci pripadajo vam ali komu drugemu? Po tretmaju so razrešeni in se ne ponavljajo več.

Bars regresija ® ne vodi samo v pretekla življenja ampak tudi v travmatične situacije iz otroštva v tem življenju iz katerih vzniknejo kasneje psihološki problemi ali pa vodi celo v čas, ko ste bili še otrok v maternici.

Kako je lahko še boljše kot to?

Mnenja strank

Ste pripravljeni stopiti polni energije in navdiha po spremembah na bolje v vašem življenju?

BARS REGRESIJO izvaja Aleksandra Klemenc.

BARS REGRESIJA tretma ®

Trajanje:  80 min     Cena:100 eur
Trajanje: 100 min    Cena:135 eur
Trajanje: 120 min    Cena:155 eur

Po tretmaju prejmete osebne afirmacije, ki jih izvajate še 21 dni.
Prijavi se

bars regresija

Počutje pred acess barsi je bilo napeto, razdražljivo. Po terapiji čutiš sproščenost, lahkotnost. Rezultati so vidni po nekaj dneh od prve terapije. Več jih je bolje je. V teh dneh je tudi veliko procesiranja, odpuščanja, spuščanja in oproščanja. Zelo priporočam.

Navdušeni sta bila tudi otroka. Zelo jima je pomagalo pri učenju, v šoli in zaupanju vase. Nasploh pa so spremembe prvo opazili, partner, starši, sodelavci in barrsi resnično delujejo. Kar je potrditev saj spremembo čutiš že v sebi. Verjameš veš, da je mogoče.

Sonja K.