Po toči zvoniti je prepozno!

Kaj menite, kateri planet predstavlja padavine, nevihte in kaj povzroči, da pride do poplav? Razmislite, preden odgovorite.

To je retrogradni Neptun. Kot veste imajo retrogradni planeti večjo moč delovanja na nas in okolje, ker se gibljejo počasneje kot običajno, in počasneje od gibanja Zemlje.

Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars, ki so bližje Zemlji, imajo učinek na nas na osebni ravni. Medtem ko Jupiter in Saturn, bolj oddaljena planeta, vplivata na našo kolektivno zavest.
Neptun, Uran in Pluton so tisti planeti, ki so najbolj oddaljeni v naši galaksiji, a imajo precejšnji vpliv na vreme.

Neptun, bog morja, je povezan z obilico vode in padavinami. Prav zaradi omenjenega počasnega gibanja, in ker se nahaja še v vodnem znamenju ribe, voda intenzivneje narašča vse od 1. julija, in bo naraščala do 5. decembra 2023, ko se retrogradnost zaključi. Retrogradni Neptun je tudi vpet med dve malefična planeta, Saturna in Rahuja (severni vozel), dodatno prispeva, da poplave povzročijo katastrofo.

Tisti, ki imajo Neptuna v 4., 5. ali 10. hiši, so izpostavljeni posledicam poplav, kar vam lahko preverim v karti.

Vodo povezujemo s čustvi. Ste opazili, da so ljudje v tem času tudi čustveno občutljivi, bolj senzibilni, zlahka prizadeti zaradi pripomb?

Neptun povezujemo tudi s plodovnico, v kateri zarodek raste in LEBDI. V času lebdenja, ko je za vas skrbela mama, ste brezmejno uživali, ker je bilo za vas poskrbljeno. K temu občutku se Neptunski ljudje radi vračajo s prekomernim obiskom bolnice, kjer drugi poskrbijo za njih. Ali pa se s pomočjo drog, od katerih postanejo odvisni, vrnejo v občutek LEBDENJA.

Retrogradni Neptun v tem času vpliva tudi na vaše stremljenje, da drugi poskrbijo za vas.

V tem obdobju imate priložnost, da se povežete z duhovnim aspektom v sebi, z meditacijo, ali se prepustite kreativnosti ter ustvarjanju in najdete ta blažen občutek.

Preverite z analizo karte, kako Retrogradni Neptun vpliva na vas preko Live veda osebne djotiš analize.

4. septembra se bo Jupiter obrnil v retrogradno smer. Ali veste, kakšen vpliv ima Retrogradni Jupiter? Napišite odgovore na salon@lineja.si.