Bars Tesla ®- hitra transformacija – na daljavo

Bars Tesla tretma

Interaktivni Bars Tesla tretma ® deluje na daljavo in vam pomaga v današnjem času pretiranega strahu in stresa. Misli so vzrok za blokade na različnih področjih. Bars Tesla ® deluje na zavestne in nezavedne vzorce preko preverjanja 32 točk na glavi na daljavo. Bars Tesla aktivno odstranjuje omejitve, strah, skrbi, stres, strahove, žalost, bolečine, nespečnost…

Deluje na daljavo preko kvantne Tesla transmisije.  Na daljavo terapevtinja preveri pretočnost vaših točk na glavi ter pretočnost čaker.

Z aktivacijo točk se prično kazati pozitivni učinki na fizičnem telesu in kot tudi na vseh drugih nivojih.

Tokom tretmaja se sprostijo energetske blokade v meridianih, kar sprosti pretok energije po vsem telesu. Vi pa občutite to kot toploto. To je znak da terapija deluje na daljavo.  

Po Bars Tesla tretmaju ® občutite povečano občutenje notranjega miru, sproščenosti in varnosti. Prav tako povečan občutek povezanosti, pripadnosti in ljubezni.

Osrediščenost vam omogoča graditi večjo povezanost s seboj, s svojo dušo.

Pred tretmajem prejmete opis navodil kako se pripravite na tretma, da je zagotovljen prenos energije in delovanje.

Bars Tesla tretma

Bars Teesla tretma ® vedno deluje v pravo smer.

  • Kako je lahko še boljše kot to?

Mnenja strank

Ste pripravljeni stopiti polni energije in navdiha po spremembah na bolje v vašem življenju?

 

BARS TESLA TRETMA izvaja Aleksandra Klemenc.

 

BARS TESLA TRETMA ® – na daljavo (preko telefona, messengerja, viberja ali whatsupa)

Trajanje:  80 min     Cena: 95 eur
Trajanje: 100 min    Cena:130 eur

Po tretmaju prejmete osebne afirmacije, ki jih izvajate še 21 dni.
Prijavi se

Terapijo z metodo bars sva z Aleksandro izvajali na daljavo, kar je bilo v času koronavirusa kot naročeno. Njene besede med terapijo … kot bi mi videla v dušo, mi brala misli. Govorila je vse tisto, česar sem se zavedala, da bi rada izrekla, in tudi tisto, česar se nisem zavedala in sem šele ob poslušanju nje začutila, kako zelo resonira z mojim doživljanjem. Njene ljubeče sprejemanje vseh oseb v mojem življenju, ki so me ranile in s katerimi imam zelo zapletene in boleče odnose, brez vsakršnega obsojanja ali kritike, mi je omogočilo nov pogled in novo dojemanje teh ljudi ter posledično lažje sprejemanje, da so, kakršni so. Domače naloge so bile tista pika na i, s katerimi sem se še sama aktivirala, kar je nujno pri delu na sebi – da ne pričakuješ, da te bo nekdo rešil, ampak da prosiš za pomoč, ko jo potrebuješ, nato pa delaš, se odkrivaš in izkušaš sam.

Hvala, Aleksandra!

Katja B.