Specialne vedske analize za posebne življenske situacije

Jyotish se poslužuje vrsto specialnih analiz. Te dajejo NATANČNE ODGOVORE za posebne življenske situacije, KO JE POMEMBNO KATERO ODLOČITEV BOMO SPREJELI za našo nadaljno prihodnost.

 

Namkaran Jyotish analiza:

– pomaga določiti dobro ime za našega novorojenčka za njegovo srečejše življenje

– preveri tudi ugodnost našega imena ali priimka

Da nam bo ime resnično “pisano na kožo” analiza upošteva tudi čas rojstva. V tem pa se Namkaran bistveno loči od numerologije, ki le površinsko določi ugodnost vibracije imena, ne pa tudi če je le to skladno osebno z nami.

več…

Muhurta Jyotish analiza:

– je izračun najbolj ugodnega dneva in časa (do minute natančno) za pričetek aktivnosti, da bi prinesla uspeh in bogastvo

(naprimer izračun za zaroko, poroko, otvoritev podjetja, selitev, pričetek potovanja, vlogo pritožbe na sodišče, ….)

več…

 

Prashna Jyotish analiza:

ko se znajdemo v situaciji, da potrebujemo hiter odgovor z DA ali NE, hitro odločitev, nam Prashna analiza nudi hiter odgovor. Astrološko analiza (karte trenutka, ko je vprašanje zastavljeno) nam postreže še z vrsto dodatnimi informacijami o dogodku in pomaga pri odločitvi.

(naprimer izračun za poroko, ločitev, selitev, menjavo službe, prodajo nepremičnine,….)

več…

Svetovanje izvaja astrologinja Aleksandra Klemenc ustanoviteljica Inštituta Life Veda, šole djotiša in nutricionizma, ki ima za seboj več kot 10 let resne prakse. Izobraževala se je tudi pri indijskem astrologu dr. Pai Arjuni, dr. ajurvede B.A.M.S. Saurabh-u in Gurujinji Ma za sadhano – usklajenost z naravnimi ritmi ter zdravljenja maternice (v Ameriki) in več let delovala znotraj nutricionistične organizacije Shankara, kjer si je pridobila praktična znanja ter trenutno sodeluje z AVP nutricionistično organizacijo.

 

Prijavi se