Izboljšaj pretok življenjske energije

Življenjska energija se nahaja v našem eteričnem telesu in ne pripada fizičnemu svetu. Znanstveniki jo še niso izmerili, morda zato ker jo poskušajo izmeriti z inštrumenti s katerimi se merijo stvari fizičnega sveta.

noname (1)

Na predavanju vam bo Klavdija Tomsich odgovorila na vprašanja kot so: Ali ima vsakdo tretje oko? Kaj pomeni jasno videnje? Kako izboljšati pretok življenjske energije? Zakaj bi meditirali? Ali je meditacija samo relaksacija ali je kaj več? Poleg tega vas bom popeljala v anatomijo subtilnih teles in v svet samskar.

Prispevek za predavanje je: 10 EUR.

Predavanje bo 28.2. 2015

Družili se bomo od 17h do 18h, kjer bo dovolj prostora za vaša vprašanja in vaše izkušnje, katerih se zelo veselimo!

Toplo vabljeni!

Poleg tega pripravljam še eno predavanje z naslovom “Smrt – umetnost srečanja s Svetlobo” (6.3.), delavnico “Prebudi vitalnost v sebi in obvladaj stres!” (13.3.) in možnost ISIS terapij (27.3.) v Lineji.

 

O Klavdiji Tomsich

Klavdija Tomsich je IST terapevt šole Clairvision. Izvaja tehnike s katerimi pride do vira težav in ne samo do simptomov. IST tehnike pomagajo pri različnih problemih in težavah. Njihovo delovanje se vidi na povečanju vitalnosti in seksualnosti, več volje do življenja, razrešitev mentalnih in čustvenih blokad, povečanje spontanosti, okrepi se notranji občutek vedenja, prebudijo se lastno samozdravljenje, prebudi se eterično telo, metafizična spoznanja.

Klavdija Tomsich se je na pot transformacije odpravila pred nekaj leti, ko je ugotovila, da se vrti v krogu. Njeno življenje je bilo polno osebnih stisk. Iskala je rešitev kako to preseči in najti pot do notranje svobode. Našla je meditacijsko šolo Clairvision in se podala na pot odkrivanja same sebe.

S pomočjo IST tehnik Clairvision šole se je naučila, da sebe najdemo le, če se umaknemo od uma in se poglobimo v globoke prostore psihe in pogledamo katere so nezavedne sile, ki vodijo naše odločitve.

Klavdija Tomsich je IST terpevt za pomoč pri iskanju samega sebe. Rada dela ljudmi, ki želijo premagovati samega sebe, katerim ovire v življenju predstavljajo izzive. Z ljudmi, ki od življenja želijo več in ne samo tisto kar se vidi na prvi pogled. Z ljudmi, ki želijo vedeti, kaj je zadaj za njihovimi problemi/težavami in se s tem spoprimejo.

Več o Klavdiji Tomsich: www.klavdijatomsich.com