Bars tretma – Vitko telo izbris maščobnih celic

Ta tretma vpliva na hitro in učinkovito spreminjanje strukture maščobnih celic. Ste se že vprašali, katere občutke in misli zaklepate v svoje telo in razveljavljate sebe, da se maščobne celice ohranjajo v obstoju?

Bars Vitko telo je proces brisanja maščobnih celic.  Je povabilo, da iz svojega telesa na lahkoten način sprostite vse, kar vas drži ujeto in vam onemogoča, da bi se znebili odvečne maščobe.

Bars vitko telo

Kaj pa če je vaše telo kompas, vodnik, čarobnost skrivnosti in skrivnost življenja?

Bars Vitko telo nagovori vaše telo k zdravljenju. 70 Bars telesnih procesov sproži transformacijo telesa.

SPREMINJANJE MAŠČOBNIH CELIC

Bars Vitko telo je proces nežnega polaganja rok na dele telesa kjer se kopičijo maščobne celice, ki pa niso zgolj to. Tu so shranjena vaša negativna čustva in prepričanja. Večplastni proces Bars Vitko razgradi maščobne celice s tem ko odklepa čustva, občutke, ki jih je vaše telo zaklenilo. Aktivira se  spreminjanje telesa z razgradnjo maščobnih celic.

Bars Vitko telo – izbris maščobnih je priporočljivo, da se uporablja v kombinaciji s LIMFNO ŽLEZNIM telesnim procesom, da strupe, ki so se nakopičili v vaših celicah, telo z lahkoto izloči.

Koliko lepih stvari vam lahko da in kaj je še mogoče?

Bars vitko telo je povabilo k večjemu udobju, prijaznosti, moči in radosti s svojim telesom.

Izbirate vi in vaše telo? Kaj, če bi bilo utelešenje telesa lahko veselje, lahkotnost in radost?

Kako bi bilo, če bi bili drug drugemu doprinos, da bi prispevali drug drugemu, bili v ravnovesju,  v medsebojnem prispevku, v enakosti in odprtosti? Ali menite, da je zdaj čas za to?

BARS VITKO TELO izvaja Aleksandra Klemenc

Trajanje: 60 min    Cena:   80 eur

Prijavi se