Bars Tesla – hitra transformacija – on line

Barsi so niz 32-ih točk na glavi.Bars Tesla tretma

Interaktivni Bars Tesla tretma deluje hitro in ti pomaga v današnjem času pretiranega strahu in stresa in izboljšuje imunski sistem. Misli so vzrok za blokade na različnih področjih. Bars Tesla deluje na zavestne in nezavedne vzorce. Deluje tudi kot regresoterapija. Tretma aktivno odstranjuje omejitve, strah, skrbi, stres, strahove, žalost, bolečine, nespečnost…, ki imajo lahko svoj izvor tudi v preteklem življenju.

Interaktivni Bars Tesla tretma deluje na daljavo preko kvantne Tesla transmisije.  Na daljavo terapevtinja preveri pretočnost vaših točk na glavi ter pretočnost čaker.

Z aktivacijo točk se prično kazati pozitivni učinki na fizičnem telesu in kot tudi na vseh drugih nivojih.

Tokom tretmaja se sprostijo energetske blokade v meridianih, kar sprosti pretok energije po vsem telesu. Vi pa občutite to kot toploto. To je znak da terapija deluje na daljavo.  

Po Bars Tesla tretmaju občutite povečano občutenje notranjega miru, sproščenosti in varnosti. Prav tako povečan občutek povezanosti, pripadnosti in ljubezni.

Osrediščenost vam omogoča graditi večjo povezanost s seboj, s svojo dušo.

Interaktivni Bars Tesla na daljavo aktivira 32 točk na glavi, kjer so shranjena vaša prepričanja npr.:
o ljubezni, partnerstvu, odnosih, denarju, čustvih, zdravju, kontroli, sprejemanju, soočanju s stresom, izzivi ipd.

Bars Tesla tretma

Bars Tesla tretma® tretira točke – centra meridianov telesa, ki so povezani z tudi vsemi notranjimi organi ter živčevjem. Spreminjajo ter omogočajo uspešno in hitro uresničitev podzavestnih vzorcev kar se reflektira na fizični ravni. Zato je sprememba, ki se dogodi na noter ter tudi očitno vidna. Bars tretma vedno deluje v pravo smer.

  • Kako je lahko še boljše kot to?

Mnenja strank

Ste pripravljeni stopiti polni energije in navdiha po spremembah na bolje v vašem življenju?bars tretma

Več o metodi Access bars si lahko ogledate na povezavi  (dr. Dain Heer, ustanovitelj Access bars metode)

SVETOVANJE Izvaja Access Bars svetovalka Aleksandra Klemenc.

 

BARS TESLA tretma – online

Trajanje:  80 min     Cena: 80 eur
Trajanje: 105 min    Cena:105 eur (z regresijo)

Po tretmaju prejmete osebne afirmacije, ki jih izvajate še 21 dni.
Prijavi se

Počutje pred acess barsi je bilo napeto, razdražljivo. Po terapiji čutiš sproščenost, lahkotnost. Rezultati so vidni po nekaj dneh od prve terapije. Več jih je bolje je. V teh dneh je tudi veliko procesiranja, odpuščanja, spuščanja in oproščanja. Zelo priporočam.

Navdušeni sta bila tudi otroka. Zelo jima je pomagalo pri učenju, v šoli in zaupanju vase. Nasploh pa so spremembe prvo opazili, partner, starši, sodelavci in barrsi resnično delujejo. Kar je potrditev saj spremembo čutiš že v sebi. Verjameš veš, da je mogoče.

Sonja K.