Djotiš vpogled v vaše leto 2024 

Kaj vam prinaša leto 2024? Kakšno bo karmično popotovanje vaše duše?

Napoved 2024 Life Veda inštituta temelji na načelih vedske astrologije in ponuja letno napoved za vsa znamenja zodiaka. Pomaga vam, da ostanete pripravljeni na to, kar vas čaka, in da razumete priložnosti in izzive. Life Veda inštitut vam prinaša podroben vpogled v 2024.

Pogovorite se z vedsko astrologinjo kaj vam 2024 prinaša 

Področja, na katera se bom osredotočila, vključujejo družino, odnose, posel, finance, izobraževanja, potovanja, duhovnost in zdravje. Svetovanje vas usmerja k bolj premišljenim odločitvam. Izveste, kam usmerjati energijo za občutenje notranje sreče, ljubezni in miru v letu 2024.

djotiš analiza 2024

To svetovanje vam prinese smernice in pripravljenost, da aktivirate svoje polne potenciale in sledite zemljevidu zvezd k lastnemu uspehu.

Pridružite se mi, ko vam dam jasne in praktične napotke za uspešno krmarjenje skozi leto 2024.

djotiš analiza 2021Svetovanje izvaja astrologinja Aleksandra Klemenc
– ustanoviteljica Inštituta Life Veda, šole djotiša in nutricionizma,
– izpopolnjevala se je v tujini  pri dr. Pai Arjuni, guruju djotiša in pri B.A.M.S. Saurabh-u ter Gurujinji Ma, učiteljema ajurvede
– delovala znotraj svetovne ajurvedske organizacije Shankara, sedaj deluje v AVP
– izvaja svetovanja tudi osebam na vidnih položajih
– svetuje mednarodno

 

Prijavi se

Prejmete poglobljeno analizo 2024:

-osebno analizo

-poglobljeno analizo po področjih: partnerstva, družine, posla, financ, izobraževanj, potovanj, duhovnosti in zdravja

-poglobljeno analizo 2024 po podobdobjih

-poglobljeno analizo v katerih zanemenjih se bodo nahajali Jupiter, Rahu, Ketu in Saturn v letu 2024 in kako bo to vplivalo na vas

Jupiter igra pomembno vlogo pri upravljanju denarja. V letu 2024 prehaja v novo znamenje in bo razkril katero področje vam bo prinašalo obilje. Saturn vas uči potrpljenja in razkriva vse, kar je povezano s poslom. Rahu in Kethu vplivata na vaš um pri odločanju o ključih vprašanjih. Pomembno je, da razumete planetarne prehode v letu 2024, povezane z vašo rojstno karto. Januarja Saturn menja svojo pozicijo in bo prešel v znamenje vodnarja. Saturn prinaša vedno spremembe, duhovno lekcijo. Preko katerega življenskega področja izzveste vse podrobnosti v analizi. Tranzitna karmična os Rahu/Kethu bo tudi prešla v nova znamenje in vpogled vam bo razkril kaj karmično razrešujete v prihajajočem letu.

-opis izzivov in priložnosti v letu 2024

-opis Lune, princip kreiranja v letu 2024

Najvišji cilj djotiša je živeti zavestno in srečno. Tudi v letu 2024.

 

On-line svetovanje vpogled 2024:

svetovanje   60 min      Cena: 160 eur

Prijavi se